Deze Bruggelingen moeten OHL opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten OHL opzijzetten

12 maart 2016 17:15 - Zondagavond sluit Club Brugge de reguliere competitie af aan Den Dreef. Het belooft hoe dan ook een spannende wedstrijd te worden. Oud-Heverlee Leuven moet op zoek naar een punt voor het behoud en Club wil met de leiderspositie op zak richting Play-Off I.

Michel Preud’homme kan tegen OHL geen beroep doen op Stefano Denswil (knie). De Nederlandse sterkhouder mist eveneens de bekerfinale en wellicht ook de start van de Play-Offs.

Verder viel er vooral goed nieuws te noteren van onze geblesseerden. Lior Refaelov (buikspieren), Abdoulay Diaby (hamstrings), Ruud Vormer (buikspieren) en Thomas Meunier (adductoren) stonden deze week terug op het trainingsveld. Onze Franse Malinees zit – uit voorzorg – nog niet in de selectie. Wesley Moraes, Mikel Agu, Dion Cools en Bernie Ibini zijn er eveneens niet bij.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese
Verdedigers: Meunier, De fauw, Engels, Mechele, Poulain, De Bock en Bolingoli
Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz
Aanvallers: Refaelov, Vossen, Pereira, Izquierdo en Dierckx

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.