Diaby kent zijn straf voor rode kaart tegen Standard

Diaby kent zijn straf voor rode kaart tegen Standard

21 maart 2016 12:20 - Club Brugge verloor zondag de bekerfinale met 1-2 van Standard. Een cruciaal moment vond in de 55ste minuut plaats. Toen kreeg Abdoulay Diaby rood omdat hij een ‘natrapbeweging’ maakte. Intussen is zijn straf bekend.

Scheidsrechter Johan Verbist verklaarde na de wedstrijd waarom hij Diaby rood gaf. Het gevolg voor de Brugse topschutter is dat hij wellicht de eerste speeldag in de Play-Offs aan zich voorbij moet laten gaan. Dat is immers het voorstel van het Bondsparket. Daarbovenop krijgt hij een boete van €400.

Club Brugge kan wel nog in beroep gaan tegen het voorstel van het Bondsparket. Standard deed bijvoorbeeld hetzelfde nadat Kosanovic tegen KV Mechelen rood pakte en de bekerfinale dreigde te missen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.