Dierckx verloot zijn wedstrijdshirt op originele wijze

Dierckx verloot zijn wedstrijdshirt op originele wijze

18 maart 2016 00:35 - Ondanks het feit dat Tuur Dierckx dit seizoen vooral tevreden moet zijn met invalbeurten, is hij nog altijd één van de publiekslievelingen bij de blauw-zwarte aanhang. Voor zondag heeft de flankaanvaller alvast een leuke actie in petto voor de Club-fans.

“Beste supporters, ik ben er al. Hier zal het zondag moeten gebeuren. En daarvoor rekenen wij opnieuw op jullie fantastische steun. En om jullie extra te motiveren, ga ik dit shirt hier ergens verstoppen. Houd zondag zeker mijn Facebook-pagina in de gaten om te weten te komen waar jullie het kunnen vinden.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.