Dirar krijgt serieuze straf na woede-uitbarsting tegen ref

Dirar krijgt serieuze straf na woede-uitbarsting tegen ref

04 maart 2016 00:07 - Nabil Dirar speelde van 2008 tot 2012 voor Club Brugge en stond in die periode bekend omwille van onder meer zijn opvliegende temperament. Sinds zijn transfer naar AS Monaco leek de intussen 30-jarige vleugelaanvaller zichzelf beter onder controle te hebben, maar onlangs liep het toch nog eens mis. En dat komt hem nu duur te staan.

Begin februari ging ex-Club-speler Dirar helemaal door het lint tegen scheidsrechter Tony Chapron. Het leverde hem in één klap twee gele kaarten op.

Maar daarbovenop heeft Dirar nu ook nog eens 8 wedstrijden schorsing aan zijn been. Dat meldt L’Equipe. “Het was idioot van mij om op die manier een rode kaart te pakken”, reageerde Dirar achteraf op Instagram.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.