Dit stond er op Brugse spandoek tijdens bekerfinale

Dit stond er op Brugse spandoek tijdens bekerfinale

25 maart 2016 00:19 - Club Brugge verloor afgelopen weekend met 1-2 van Standard en misliep zo de eerste prijs van het seizoen. Nochtans had de blauw-zwarte aanhang er alles aan gedaan om hun ploeg naar de overwinning te schreeuwen.

Eerder hadden we het op BlauwZwartFans al over de geweldige sfeerbeelden bij aanvang van de bekerfinale. Naar goede gewoonte stond ook Blue Army present. Het stadion werd gepimpt met grote vlaggen, er was een fantastische tifo en er hing een mooi spandoek. Dit alles werd op televisie echter nauwelijks tot niet in beeld gebracht. Vandaar dat wij dit graag nog eens onder de aandacht brengen.

Brugse vlaggen bekerfinale Club Brugge - Standard

Brugse tifo bekerfinale Club Brugge - Standard

Dit stond er op Brugse spandoek tijdens bekerfinale

“Can you hear the noise? It’s the sound of the Bruges Boys. We never give up and will fight for our cup”, prijkte op het spandoek aan de Heizel. Wederom knap werk !

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.