Dit zijn volgens Preud’homme de beste 11 spelers in de Jupiler Pro League

Dit zijn volgens Preud'homme de beste 11 spelers in de Jupiler Pro League

08 maart 2016 02:30 - Michel Preud’homme was maandagavond te gast in het Franstalige praatprogramma La Tribune. Daarin werd hem gevraagd om – net zoals alle andere gasten dit seizoen – zijn ideale elftal uit de Jupiler Pro League uit de doeken te doen.

Vanzelfsprekend mocht Preud’homme daarbij geen spelers van Club kiezen. De Brugse coach koos voornamelijk voor spelers van de grootste titelconcurrenten: Gent en Anderlecht. Zo krijgen Nana Asare, Thomas Foket en Laurent Depoitre een plaatsje in het elftal van MPH.

Van paars-wit kiest de Luikenaar voor Silvio Proto, Olivier Deschacht en Steven Defour. Voorts stelt Preud’homme enkele smaakmakers uit de Jupiler Pro League op. De favoriete opstelling van onze trainer is een 4-3-3, net zoals bij Club.

Het droomelftal van Preud’homme

Doelman: Silvio Proto (Anderlecht)
Verdedigers: Olivier Deschacht (Anderlecht), Thomas Foket (AA Gent), Alexander Scholz (Standard) en Nana Asare (AA Gent)
Middenvelders: Steven Defour (Anderlecht), John Bostock (OH Leuven) en Yohan Croizet (OH Leuven)
Aanvallers: Matthieu Dossevi (Standard), Leon Bailey (RC Genk) en Laurent Depoitre (AA Gent)

Eerder mochten ook Thomas Meunier en Jordan Lukaku al hun favoriete elftal uit de Jupiler Pro League samenstellen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.