Duitse krant lacht met Vanhaezebrouck: “Een boer die in een kostuum werd geperst”

Duitse krant lacht met Vanhaezebrouck Een boer die in een kostuum werd geperst

04 maart 2016 00:17 - Om AA Gent extra rust te gunnen voor de Champions League-terugmatch tegen Wolfsburg, spelen Hein Vanhaezebrouck en zijn manschappen vrijdagavond al tegen OH Leuven. De Buffalo’s staan met een 2-3-achterstand echter voor een loodzware opdracht tegen Wolfsburg. Een Duits dagblad blikte vooruit en was daarbij niet mals voor Vanhaezebrouck.

“Men denkt niet meteen aan een trainer bij een eerste ontmoeting met Hein Vanhaezebrouck”, staat te lezen in Die Zeit. “Het is een stevig gebouwde man met veel voorhoofd en weinig hals.”

“Ook aan de zijlijn lijkt Vanhaezebrouck eerder op een boer die in een kostuum werd geperst. En op de persconferentie na een wedstrijd giet de coach de pintjes binnen. Het is dus gemakkelijk om de man te onderschatten.”

Maar het Duitse dagblad heeft ook lovende woorden voor Vanhaezebrouck. “Hij is verantwoordelijk voor een sprookje. Vanhaezebrouck nam destijds het roer over bij AA Gent: een traditierijke, maar matige club. Twaalf maanden later pakte hij echter de titel en loodste hij Gent door de poulefase van de Champions League.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.