Eerste goal van Vazquez voor Cruz Azul is meteen een pareltje

Eerste goal van Vazquez voor Cruz Azul is meteen een pareltje

07 maart 2016 01:00 - Victor Vazquez en mooie doelpunten… De 29-jarige middenvelder had er in zijn Brugse periode al een patent op. Intussen heeft de Spaanse spelmaker ook bij Cruz Azul de weg naar doel gevonden.

Op het veld van Pumas UNAM stond Vazquez 90 minuten tussen de lijnen. Na 23 minuten pakte hij uit met onderstaand knap doelpunt. Hij bracht zijn ploeg zo op een 1-2-voorsprong, maar uiteindelijk werd het alsnog 2-2.

Cruz Azul staat na 9 speeldagen op een gedeelde 5de plaats. De nieuwe werkgever van Vazquez heeft met zijn 14 punten er 7 minder dan koploper Monterrey.

Vazquez scoort eerste doelpunt voor Cruz Azul

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , ,

Comments are closed.