Engels looft ex-Club-coach: “Wat hij gedaan heeft, vergeet ik nooit”

Engels looft ex-Club-coach Wat hij gedaan heeft, vergeet ik nooit

10 maart 2016 02:50 - Bjorn Engels is momenteel één van de absolute sterkhouders in de basiself van Michel Preud’homme. Dat heeft de 21-jarige centrale verdediger onder meer aan zijn ex-coach te danken.

Zo geloofde Juan Carlos Garrido (2012-2013) rotsvast in de kwaliteiten van Engels. “Wat hij gedaan heeft, vergeet ik nooit. Uiteindelijk heeft hij, samen met Arnar Gretarsson en Vincent Mannaert, beslist dat Club geen nieuwe centrale verdediger zou kopen en de twee jonge gasten een kans zouden krijgen. Ik denk dat ik dat seizoen 35 matchen heb gespeeld”, vertelt de Brugse verdediger in Sport/Voetbalmagazine.

Engels is zijn ex-trainer dan ook niet vergeten en heeft nog geregeld contact met hem. “Af en toe sturen we een sms’je naar elkaar. Hij zegt bijvoorbeeld dat ik mezelf verder moet blijven ontwikkelen. Voor de match tegen Panathinaikos hebben we ook even met elkaar gesproken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.