Engels schat zijn kansen op het EK in Frankrijk in

Engels schat zijn kansen op het EK in Frankrijk in

25 maart 2016 18:30 - Bjorn Engels heeft intussen zijn eerste dagen als Rode Duivel achter de rug en geniet met volle teugen. De 21-jarige verdediger werd door Zenit-speler Nicolas Lombaerts geholpen bij zijn integratie in de groep. 

“Het geeft een fantastisch gevoel om bij zo’n groep te mogen komen”, vertelt Engels aan Het Nieuwsblad. “Hier op training gaat alles er veel sneller en steviger aan toe.” Desondanks maakt de Brugse verdediger naar verluidt indruk bij bondscoach Marc Wilmots. Toch blijft hij met zijn beide voetjes op de grond.

“Ik denk echt niet aan het EK in Frankrijk. Ik blijf realistisch en besef dat ik er nu bij ben omwille van blessureleed bij andere spelers. Ik moet nog veel stappen zetten om echt tot de selectie te behoren. Zo moet ik nog de nodige kracht ontwikkelen en kan ik nog aan mijn positiespel en mijn snelheid werken. Ik ga er dan ook niet vanuit dat ik in de EK-selectie zit.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.