Engels: “Tegen die 4 spitsen had ik het moeilijk in de Jupiler Pro League”

Engels: "Tegen die 4 spitsen had ik het moeilijk in de Jupiler Pro League"

11 maart 2016 05:30 - Bjorn Engels lag meer dan een jaar in de lappenmand, maar haalde desondanks al snel weer een hoog niveau. Bovendien heeft de 21-jarige centrale verdediger nog heel wat groeimarge.

Tijdens een goed gesprek met Sport/Voetbalmagazine verklapte Engels welke spitsen hij tot dusver het moeilijkst te bekampen vond. “Nikolaos Karelis van Genk vond ik een lastige, net als Stefano Okaka. Heb ik afgezien! Maar de hele ploeg had het tegen Anderlecht moeilijk.”

“Ik speel nochtans graag tegen fysiek sterke spitsen, maar het was pas mijn tweede wedstrijd in veertien maanden. Dat voelde ik. Een paar weken ervoor trapte ik zelfs tijdens de trainingen geregeld op mijn adem.”

“Vroeger vond ik ook Aleksandar Mitrovic vervelend om tegen te spelen. Hij is levensgevaarlijk in de zestien. En dan is er natuurlijk ook nog Jelle Vossen. Gelukkig speelt die nu bij ons!”, lacht Engels.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.