Engels vergelijkt Wilmots met Preud’homme

Engels vergelijkt Wilmots met Preud'homme

26 maart 2016 13:00 - Geen Bjorn Engels momenteel op Play-Offstage in Marbella. De 21-jarige verdediger geeft immers het beste van zichzelf bij de Rode Duivels. En dat bevalt hem wel.

Na 15 lange blessuremaanden kan Engels eindelijk weer met volle teugen genieten van het voetbal. Bij Club, maar voor het eerst ook bij de Rode Duivels. “Het is een fantastisch gevoel om bij deze groep te horen”, vertelt Engels aan Het Nieuwsblad. “Nicolas Lombaerts, mijn streekgenoot, heeft me in de groep geïntroduceerd en alles verloopt naar wens.”

Engels traint nog maar enkele dagen mee met de Rode Duivels, maar toch werd hem al naar een vergelijking tussen Preud’homme en Wilmots gevraagd. “Het zijn twee gedreven coaches. Bij Wilmots gaat het vooral om balbezit en pressing. Preud’homme traint misschien iets tactischer, maar dat kan natuurlijk ook nog komen bij de Rode Duivels hé”, besloot Engels diplomatisch.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.