Ex-Club-speler Elrio van Heerden mag testen in België dankzij… Telenet!

Telenet helpt ex-Club-speler Elrio van Heerden aan test

17 maart 2016 03:00 - Doet de naam Elrio van Heerden nog een belletje rinkelen? Wellicht wel! De intussen 32-jarige middenvelder vertoefde van 2006 tot 2009 bij Club Brugge en is na omzwervingen bij Blackburn Rovers, Sivasspor, Westerlo en Golden Arrows opnieuw in België beland.

De ex-speler van Club Brugge mag vandaag een halfuur testen bij Lommel United. In een oefenmatch neemt de tweedeklasser het op tegen Sporting Lokeren. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Opmerkelijk hierbij is dat Elrio van Heerden zijn test te danken heeft aan “Fanatico”, een televisieprogramma van Telenet PlaySports. De Zuid-Afrikaanse voetballer is het onderwerp van een reportage en hoopt op die manier een nieuwe club te vinden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.