Ex-Club-speler heeft de schrik te pakken: “Durf niet meer naar huis”

Ex-Club-speler heeft de schrik te pakken Durf niet meer naar huis

24 maart 2016 18:45 - De terreuraanslagen in België hebben over de hele wereld een grote indruk nagelaten. Zo ook bij heel wat profvoetballers. Vadis Odjidja, die Club Brugge in 2014 inruilde voor een avontuur bij Norwich City, is er niet meer gerust op.

De ex-middenvelder van blauw-zwart is volgens Het Laatste Nieuws allesbehalve van plan om nog snel terug te keren naar België. “Na de recente gebeurtenissen ben ik bang om naar huis te gaan. Het zet aan tot nadenken over alle mensen die niet naar huis kunnen of voor hun leven vrezen”, aldus Vadis.

Eerder deze week hadden heel wat spelers uit de Club-familie ook al getweet over de tragische gebeurtenissen. Ex-speler Ryan vatte dan weer heel mooi samen hoe we deze waanzin kunnen stoppen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.