Ex-trainers beoordelen Club: “Eindigen niet bij eerste 3”

Ex-trainers beoordelen Club: "Eindigen niet bij eerste 3"

23 maart 2016 03:30 - Club Brugge gaat als leider de Play-Offs in, maar de zwakke bekerfinale tegen Standard heeft het geloof in blauw-zwart bij heel wat analisten doen afnemen. Zo zijn ex-trainers Henk Houwaart en Cedomir Janevski niet mild voor Michel Preud’homme en de zijnen.

Vooral in topmatchen heeft Club het dit seizoen erg moeilijk, hetgeen straks toch cruciaal zal zijn in Play-Off I. “Zondag bleek dat Club buitenshuis minder hard duelleert, minder hard op de bal zit. En niet alleen tegen toppers. Zo verloren ze ook in september al bij ons (Moeskroen, nvdr)”, analyseert Janevski.

“Onbegrijpelijk”, gaat hij verder. “Want in se is er natuurlijk voldoende kwaliteit. Maar als ze dat niet kunnen keren, hebben ze een probleem”, besluit Janevski in Het Nieuwsblad. Henk Houwaart gaat nog een stapje verder. “Als Club Brugge in Play-Off I speelt zoals in de bekerfinale, eindigen ze niet bij de eerste 3”, aldus de Nederlander in Het Laatste Nieuws.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.