Geen Simons tegen OHL?

Geen Simons tegen OHL

12 maart 2016 01:00 - Momenteel liggen enkel Stefano Denswil en Bernie Ibini nog in de Brugse lappenmand. Diaby, Meunier, Vormer en Refaelov staan intussen terug op het trainingsveld, maar het is niet zeker of zij zondag tegen Leuven al in actie komen. Mogelijk blijft ook kapitein Simons aan de kant.

Blessurevrij toeleven naar de bekerfinale tegen Standard en Play-Off I, dat is komend weekend dé topprioriteit van blauw-zwart. “We gaan het risico op blessures nooit boven speelminuten stellen”, was Preud’homme duidelijk op de persconferentie.

Verder is de kans reëel dat ook Simons niet in actie komt tegen Oud-Heverlee Leuven. De 39-jarige middenvelder heeft momenteel 4 gele kaarten achter zijn naam staan en riskeert dus een eventuele schorsing. Het is bijgevolg aan Preud’homme om te beslissen of hij zijn tactisch genie al dan niet kan missen aan Den Dreef.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.