Gent-fans keren zich tegen Club: “Fu*k FCB”

Gent-fans keren zich tegen Club Fuk FCB

20 maart 2016 15:25 - In de halve finale van de Beker van België schakelde Club Brugge het AA Gent van Hein Vanhaezebrouck uit. De heenmatch eindigde op 2-1 voor de Buffalo’s, maar in de terugwedstrijd zette blauw-zwart de scheve situatie alsnog recht. Die nederlaag lijken de Buffalo’s nog altijd niet verteerd te hebben.

De Gent-supporters maakten door middel van allerlei spandoeken duidelijk dat zij Standard zullen steunen in de bekerfinale. Daarop prijkte onder meer “Gent by your side, allez Standard!”, “110 % anti FCB” en “Allez Standard, Fu*k FCB, greetz Gent”.

Spandoeken langs de snelweg van Gent: 'Gent by your side', allez Standard!' '110 % anti FCB'.Vanavond de beker van Belgie: FC Bruges – Standard de liege!

Posted by Dutch Belgium Ultra Hooligan Scene on Sunday, March 20, 2016

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.