Gents bestuur zelfzeker na Brugse nederlaag: “Wij worden dit jaar opnieuw kampioen”

Gents bestuur zelfzeker na Brugse nederlaag Wij worden dit jaar opnieuw kampioen

01 maart 2016 04:00 - Na zeven opeenvolgende overwinningen verloor Club afgelopen weekend met 3-2 van KRC Genk. Voor AA Gent reden genoeg om zichzelf tot dé titelkandidaat voor dit jaar te bombarderen.

Maandagavond vond de uitreiking van de trofeeën voor “De Strafste Gentenaar 2015” plaats in het Gentse Marriott Hotel. En terwijl de Buffalo’s vorig jaar tot enkele dagen voor de eerste landstitel bleven herhalen dat hun ambitie “de derde plaats” was, klonk dat gisteren helemaal anders volgens HLN.

Michel Louwagie was nog enigszins voorzichtig door te zeggen dat Gent op “een tweede titel binnen de drie jaar” mikt, maar Ivan De Witte ging meteen een stap verder. “Sinds één dag durf ik weer luidop zeggen dat wij dit jaar opnieuw kampioen worden”, aldus de Gentse voorzitter na de nederlaag van Club in de Cristal Arena.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.