Goed nieuws voor OHL met oog op match tegen Club

Goed nieuws voor OHL met oog op match tegen Club

07 maart 2016 13:00 - Oud-Heverlee Leuven moet zondag tegen Club Brugge een punt pakken om zeker te zijn van een verlengd verblijf in eerste klasse. Al zijn de Leuvenaars ook gered als Westerlo niet voorbij Lokeren geraakt.  

OHL pakte afgelopen weekend een punt tegen AA Gent, maar zag doelman Rudy Riou uitgesloten worden. Ex-Club-doelman Yves Lenaerts kwam hem vervangen en deed dat goed. Zo pareerde hij net na zijn invalbeurt meteen een vrijschop van Milicevic.

Desondanks hoopte Emilio Ferrera dat hij toch gewoon beroep zou kunnen doen op zijn eerste doelman. Riou beging immers geen zware overtreding. Hij kwam zijn doel uit en raakte het leer volgens scheidsrechter Bart Vertenten buiten de zestien met zijn handen. Het Bondsparket heeft intussen gemeld dat Riou niets weerhouden wordt. Hij zal zondag dus gewoon onder de lat kunnen staan tegen blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.