Goed nieuws voor Vital en Jelle Borkelmans

Goed nieuws voor Vital en Jelle Borkelmans

01 maart 2016 21:00 - Anderhalve maand heeft Jelle Borkelmans (de zoon van assistent-bondscoach Vital Borkelmans) in de cel moeten doorbrengen. Hij werd er immers van verdacht om de spilfiguur te zijn van supportersrellen tussen Club- en Napoli-fans.

Toen burgemeester Renaat Landuyt eind november besliste om het Europa League-duel tussen Club Brugge en Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden, zorgde dat voor heel wat ophef. Na de wedstrijd kwam het zelfs tot een gevecht op de Eiermarkt te Brugge. Een groep Club-fans zou daarbij enkele Napoli-supporters hebben aangevallen.

De afgelopen weken zocht de politie met man en macht naar de daders. Aan de hand van camerabeelden en getuigenissen werden maar liefst 22 verdachten opgepakt. Allen werden ze vrijgelaten onder strenge voorwaarden, behalve Jelle Borkelmans. Hij zou de vechtpartij gecoördineerd hebben, maar werd intussen eveneens vrijgelaten. Eén kanttekening hierbij: het parket kan nog in beroep gaan tegen zijn vrijlating.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.