HAHA! Verbauwhede bewijst dat hij nog altijd een showkikker is

HAHA! Verbauwhede bewijst dat hij nog altijd een showkikker is

25 maart 2016 01:21 - Glenn Verbauwhede, die van 2004 tot 2011 het Brugse doel verdedigde, vertoeft momenteel bij het Zuid-Afrikaanse Maritzburg. Dat de 30-jarige goalie heel wat show kan verkopen, wisten we in Jan Breydel al langer. Maar zijn fratsen in Zuid-Afrika lijken nog een stap verder te gaan! 

Tijdens de wedstrijd tegen Golden Arrows werkte het gedrag van de ex-doelman van blauw-zwart serieus op de lachspieren. Maritzburg won het duel met 2-0, maar staat nog altijd laatste. Met 4 punten achterstand op de derde laatste belooft het nog een moeilijk seizoen te worden voor Verbauwhede & co.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.