Hasi daagt Club Brugge uit met straffe uitspraak

Hasi daagt Club Brugge uit met straffe uitspraak

30 maart 2016 12:54 - Vrijdagavond worden de Play-Offs op gang getrapt. Club Brugge trekt zaterdagavond om 18 uur naar Schiervelde voor zijn eerste wedstrijd tegen KV Oostende. Elke dag mag een trainer uit de top 6 vooruitblikken. Vandaag was het de beurt aan Besnik Hasi. De coach van Anderlecht had het daarbij onder meer over blauw-zwart.

“Het is duidelijk. Voor ons is er maar één ding belangrijk: de titel. Er is geen andere optie. Vorig jaar lukte het niet, dus dit jaar moet het”, vertelt Hasi aan Sporza. “Of mijn toekomst afhangt van de titel? Daar gaan we na de competitie pas over spreken. Ik ben hier graag en heb nog een contract, maar twee jaar na elkaar geen titel pakken, voor een trainer van Anderlecht is dat moeilijk.”

Hasi schuwt ook titelconcurrenten Club Brugge en AA Gent niet. “Wij staan voor een grote uitdaging, maar als we top zijn, zijn we beter dan het beste Club Brugge en het beste Gent”, besluit hij. Michel Preud’homme en zijn manschappen hebben momenteel 4 punten voorsprong op paars-wit.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.