Herbekijk de héérlijke treffer van Refaelov

Herbekijk de héérlijke treffer van Refaelov

20 maart 2016 16:52 - Club Brugge begon erg moeizaam aan zijn wedstrijd tegen Standard. De Rouches zetten hoog druk en dat werd na een dik kwartier al beloond door een doelpunt van Jean-Luc Dompé. Gelukkig kon Lior Refaelov de bordjes nog voor de rust via vrijschop gelijk hangen.

Refaelov, vorig jaar de bekerheld tegen Anderlecht, heeft opnieuw een belangrijk doelpunt gescoord voor blauw-zwart. Hij bracht Club opnieuw in de wedstrijd met deze heerlijke treffer!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.