Jan Mulder voorspelt wie kampioen wordt en beker wint

Jan Mulder voorspelt wie straks kampioen wordt

03 maart 2016 05:30 - Nog twee speeldagen resten ons en daarna gaan de Play-Offs van start. Die beloven ook dit jaar heel spannend te worden. Bovendien staat ook de bekerfinale tussen Club Brugge en Standard voor de deur. Jan Mulder kijkt in zijn glazen bol.

“Ik denk dat Anderlecht kampioen wordt, want zij hebben een soort van geluk”, vertelt Mulder aan Sporza. “En het is toch de grootste club.” Maar dat wil niet zeggen dat de ex-speler van paars-wit teleurgesteld zal zijn als de titel naar een andere ploeg gaat.

“Ik gun het Club Brugge wel. Zeker na 11 jaar, toen ze voor het laatst de titel pakten. En ik gun het Michel Preud’homme ook.” Tot slot voorspelde de Nederlandse analist ook wie straks de beker wint: “Club Brugge”, aldus Mulder.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.