Jonge Club-fan beleeft de dag van zijn leven

Jonge Club-fan beleeft de dag van zijn leven

06 maart 2016 05:00 - Club Brugge – STVV stond zaterdagavond in het teken van de fans. Zo beleefde de 8-jarige Timo een dag in het spoor van het team. Na de wedstrijd mocht hij, samen met kapitein Timmy Simons, de overwinningsgezangen dirigeren. 

Dat de jonge Club-fan met volle teugen genoot, bewijzen onderstaande beelden. Voor Timo werd het een dag om nooit meer te vergeten! 🙂

Part of the team for a day, de aankomst! from Club Brugge on Vimeo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.