Kosanovic mag dan tóch bekerfinale spelen

Kosanovic mag dan tóch bekerfinale spelen

15 maart 2016 16:00 - Milos Kosanovic ontving op het veld van KV Mechelen al na 11 minuten een rode kaart voor een fout op Tim Matthys. Daardoor was de 25-jarige Serviër normaal gesproken geschorst voor de bekerfinale van zondag tegen Club Brugge.

Standard ging echter in beroep en trok vandaag richting de Geschillencommissie. De KBVB herzag zijn beslissing en gaf Kosanovic één speeldag schorsing met uitstel. Daardoor mag de verdediger alsnog aantreden in de bekerfinale. Voorlopig lijkt het erop dat beide clubs zondag één basispion missen: Club moet het stellen zonder Stefano Denswil, Standard wellicht zonder Eyong Enoh.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.