Leuke verrassing voor alle fans die Club – STVV bijwonen

Leuke verrassing voor alle fans die Club - STVV bijwonen

05 maart 2016 01:00 - Zaterdagavond gaat Club Brugge tegen Sint-Truiden op zoek naar een driepunter. Door het gelijkspel van AA Gent tegen Leuven (1-1) kan blauw-zwart opnieuw alleen leider worden. 

Als Club straks wint, belooft het dus een amusante avond te worden in Jan Breydel. Bovendien zullen de fans extra in de kijker geplaatst worden. Zo zullen alle aanwezige supporters een blauw-zwarte “Thanks Fans”-aanvoerdersband krijgen. “Want onze captain, dat ben jij!”, klonk het eerder daarover op de officiële website.

Timmy Simons zal vanavond zijn taak voor één keer dus delen met 28.000 Club-fans. Er zullen ook levensgrote Simons-borden rond het stadion geplaatst worden. Zo kan iedereen, samen met ons 39-jarig clubicoon, op de foto gaan. Kapiteins onder elkaar, je weet wel 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.