Leuven-fans volgen wedstrijd van het jaar… op dak van Delhaize!

Leuven-fans volgen wedstrijd van het jaar... op dak van Delhaize!

13 maart 2016 17:30 - Voor Oud-Heverlee Leuven is het erop of eronder tegen Club Brugge. De Leuvenaars moeten minstens een punt pakken om zeker te zijn van een verlengd verblijf in eerste klasse.

Vanzelfsprekend was er dan ook veel belangstelling voor de topper tegen blauw-zwart en was OHL – Club al snel uitverkocht. Maar de Leuvense fans zonder ticket bleken erg inventief om de wedstrijd alsnog bij te wonen. Het dak van de plaatselijke Delhaize lijkt wel een eretribune.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.