Lof voor basispion Club: “De beste van België”

Lof voor basispion Club De beste van België

19 maart 2016 20:00 - Club Brugge wil zondagnamiddag een eerste prijs van het seizoen in de wacht slepen. Dan moet blauw-zwart in de finale van de Croky Cup wel voorbij Standard. Ex-Rode Duivel Eric Van Meir blikt vooruit.

“De verdediging van Club staat als een huis. De blessure van Denswil is jammer, maar Engels en Poulain hebben mekaar snel gevonden. Gezien de jonge leeftijd van Engels, is het best dat hij een ervaren man naast zich heeft. Daardoor was Poulain weghalen bij KV Kortrijk een erg goede zet”, aldus Van Meir tegenover Het Nieuwsblad.

Voorts is de ex-verdediger van Standard ook erg lovend over de backs bij Club. “Meunier is de beste rechtsachter van België en op links draait De Bock een prima seizoen. De tijd dat hij met zijn hoge transferprijs worstelde, is voorbij”, besluit de gewezen voetballer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.