Mannaert bevestigt vertrek Brugse sterkhouder

Mannaert bevestigt vertrek Brugse sterkhouder

13 maart 2016 16:50 - Club Brugge zal dit seizoen alles op alles zetten om de dubbel te pakken. De Brugse kern is dit jaar immers erg sterk en volgend jaar zullen er ongetwijfeld weer enkele sterkhouders vervangen moeten worden. 

Zo zou Thomas Meunier aan zijn laatste maanden bij blauw-zwart bezig zijn. Dat bevestigde Vincent Mannaert in De zevende dag. “Die kans was vorig seizoen al heel groot. Mocht hij toen niet geblesseerd zijn geraakt op stage met de Rode Duivels, dan was die transfer sowieso al een feit.”

Bij Club zijn ze overigens niet van plan om een transfer van Meunier te bemoeilijken. “Thomas zit nu aan zijn vijfde seizoen bij Club. Hij haalt al jaren een niveau dat hoger is dan de Belgische competitie, dus hij verdient die transfer. Als de juiste club aan de juiste voorwaarden passeert, dan mag hij vertrekken”, besluit Mannaert klaar en duidelijk.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.