Mannaert doet onthulling over Brugse sterkhouder: “Wilden hem bij Westerlo stallen”

Mannaert doet onthulling over Brugse sterkhouder Wilden hem bij Westerlo stallen

19 maart 2016 06:45 - Vincent Mannaert is aan zijn zesde jaar bezig als algemeen manager van Club Brugge. De 41-jarige gewezen voetballer leverde al goed werk bij blauw-zwart, maar geeft toe dat hij ook al eens geluk had.

Thomas Meunier belandde, net zoals Mannaert, in 2011 in Jan Breydel. De intussen 24-jarige sterkhouder kwam toen over van derdeklasser Virton. “Eigenlijk wilden we Thomas eerst stallen bij Westerlo of STVV”, bekent onze algemeen manager bij VivaCité. “Hij is het bewijs dat de lagere divisies barsten van het talent. Denk maar aan Vanaken, Hanni en Matton.”

Onlangs realiseerde Mannaert een transfer waar hij erg fier op is: de terugkeer van Timmy Simons. “Hij is ongelooflijk. Hij krijgt constant kritiek te verwerken, maar dat doet hem nooit iets. Hij heeft een ongekende mentale kracht.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.