Mannaert is het niet eens met bekersysteem

Mannaert is het niet eens met bekersysteem

20 maart 2016 03:00 - Club Brugge speelt vandaag de bekerfinale tegen Standard en kan zich bij winst verzekeren van een ticket voor de Europa League en de bijhorende 2,4 miljoen euro. Volgens Vincent Mannaert schort er iets aan het bekersysteem.

“Ik vind dat ticket voor de Europa League onnodig. Dat is een mooiere beloning dan de derde plaats in de competitie. Terwijl in de beker door de loting toch ook meer geluk speelt”, merkt onze algemeen manager op.

Mannaert heeft ook al nagedacht over een eventuele oplossing. “Vroeger was het beter. Dan kwam je in de laatste voorronde van de Europa League terecht. Dat was evenwichtiger”, besluit hij in Het Belang van Limburg.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.