Mannaert spreekt klare taal over toekomst Preud’homme

Mannaert spreekt klare taal over toekomst Preud'homme

20 maart 2016 02:00 - Michel Preud’homme is vastberaden om de titel te pakken met Club Brugge. Die drang naar de landstitel zorgde er zelfs voor dat de Luikenaar voor het eerst in zijn trainerscarrière meer dan twee seizoenen bij één club bleef. En daar blijft het niet bij als het van het Brugse bestuur afhangt. 

“Michel heeft zijn persoonlijk record al verbroken, Saudi-Arabië niet meegerekend. Hij is een vakman die niet teert op het verleden, maar wil blijven winnen. We zijn heel blij met Preud’homme, maar iedereen weet: hoe langer een trainer blijft, hoe dichter het afscheid nadert”, aldus Vincent Mannaert.

Een eventueel vertrek kan volgens onze algemeen manager enkel als Preud’homme zelf opstapt. “Het zal in elk geval niet van onze kant komen”, verzekert hij in Het Belang van Limburg. De Brugse coach werd al meermaals gelinkt aan de Rode Duivels, als opvolger van Marc Wilmots.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.