Mannaert vindt het jammer dat deze 2 ploegen Play-Off I misliepen: “Slechte zaak”

Mannaert vindt het jammer dat deze 2 ploegen Play-Off I misliepen Slechte zaak

19 maart 2016 05:30 - Club Brugge strijdt, zoals elk jaar sinds de invoering van de Play-Offs, ook in 2016 mee voor de landstitel. Blauw-zwart zal het in Play-Off I moeten opnemen tegen AA Gent, Anderlecht, KV Oostende, KRC Genk en Zulte Waregem. Vincent Mannaert analyseert.

“De afwezigheid van Standard en Charleroi is een slechte zaak”, opent Mannaert zijn betoog bij de RTBF. “Het Belgisch voetbal heeft een evenwicht nodig, ook al hebben Oostende, Genk en Zulte hun plaats verdiend.” Onze algemeen manager is dus van mening dat het beter geweest zou zijn als er ook Waalse ploegen bij de eerste zes geëindigd waren.

Verder had Mannaert het ook over de kritiek van Francky Dury op de Waalse refs. “De arbiters maken fouten zoals iedereen, maar uiteindelijk zijn het de spelers die de match beslissen. Maar Francky heeft me verteld dat hij zich had laten leiden door emoties”, besluit Mannaert.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , , ,

Comments are closed.