Marc Degryse waarschuwt Club Brugge voor AA Gent

Marc Degryse waarschuwt Club Brugge voor AA Gent

09 maart 2016 02:30 - Het Champions League-sprookje van AA Gent is geëindigd in de achtste finales tegen Wolfsburg. De Duitse middenmoter bleek zowel in de heen- als terugmatch te sterk voor Hein Vanhaezebrouck en de zijnen. Marc Degryse looft de Buffalo’s voor hun Europese campagne en blikt vooruit naar de Play-Offs.

“Gent zal de ervaring die ze hebben opgedaan meepakken naar de Play-Offs in onze competitie”, opent Degryse in HLN. “Met de Champions League in het achterhoofd zal de ploeg snakken naar een nieuwe titel. Bovendien zie ik ze alleen nog sterker worden.”

“We zullen opnieuw het échte AA Gent zien, daar ben ik van overtuigd”, gaat de analist verder. “De balcirculatie tegen Wolfsburg was al beter en dan speelden Boussoufa en Depoitre nog niet mee. Wees maar zeker: Club Brugge en Anderlecht zullen hun werk nog hebben met dit AA Gent.”

“Ze gaan er alles aan doen om een herkansing te krijgen op het kampioenenbal. Begin april verwacht ik dat ze er opnieuw helemaal staan. Dit AA Gent is zeker in staat om zijn titel te verlengen”, besluit Degryse.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.