Mathew Ryan heeft mooie boodschap voor België

Mathew Ryan heeft mooie boodschap voor België

23 maart 2016 07:05 - Mathew Ryan verliet afgelopen zomer Club Brugge en trok naar het Spaanse Valencia. In zijn twee jaar in Brugse loondienst maakte de Australiër heel wat vrienden in België. De ex-doelman van blauw-zwart was dan ook enorm aangedaan door de terreuraanslagen in Brussel. 

“Opnieuw een tragische dag. Mijn gedachten gaan uit naar al mijn vrienden en mensen die ik heb leren kennen tijdens mijn verblijf in België. Ik hoop dat jullie en je familie allemaal veilig zijn. Mijn oprechte deelneming aan de onschuldige slachtoffers en hun familie. Ik hoop dat de wereld zich opnieuw verenigt. Op die manier kunnen we de barbaarse incidenten voor eens en altijd stoppen”, aldus de mooie boodschap van Ryan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.