Mechele laat zijn hoofd niet hangen: “De situatie keren”

Mechele laat zijn hoofd niet hangen: "De situatie keren"

03 maart 2016 13:00 - Centraal achterin is er met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Brandon Mechele heel wat concurrentie bij blauw-zwart. Voor laatstgenoemde zorgde dat ervoor dat hij de laatste 5 wedstrijden niet meer in actie kwam.

“Dit is een momentopname in zijn jonge carrière”, nuanceert manager Evert Maesschalck in Het Nieuwsblad. “Brandon zal zijn hoofd niet laten hangen of beginnen twijfelen aan zichzelf. Zijn kansen komen er wel weer aan. De buitenwereld is daar meer mee bezig dan wij. Hard werken is de enige oplossing om de situatie te keren.”

Voor dat harde labeur staat Mechele alleszins bekend. De 23-jarige verdediger is qua mentaliteit gelijkaardig aan Timmy Simons en laat niets aan het toeval over. Zo eet hij bijvoorbeeld maar één keer per jaar frieten, net na het voetbalseizoen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.