Michel Preud’homme is fan van Studio Bruhhe

Michel Preud'homme is fan van Studio Bruhhe

02 maart 2016 19:30 - Vandaag stond in heel wat kranten te lezen dat de VRT-klantendienst vorig jaar uitzonderlijk veel klachten ontving. Zo weet HLN onder meer dat Filip Joos geregeld in vraag gesteld wordt als ‘onafhankelijke journalist’. Ook bij Studio Brussel krijgen ze geregeld klachten binnen, vooral uit West-Vlaanderen.

Radiopresentatrice Linde Merckpoel besloot om de grootste hoop klachten in één keer te behandelen door Studio Brussel ook voor West-Vlamingen verstaanbaar te maken. Omdat het ondertitelen van de radio te duur is, komt Linde met een gloednieuw project: Studio Bruhhe, “van je navel tot je ruhhe”.

Michel Preud’homme is alvast fan van het initiatief. Met een videoboodschap sluit hij zich aan bij Linde Merckpoel: “Ik zin Michel Preud’homme en ik lustere noa Studio Bruhhe”, aldus onze coach.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.