Michel Preud’homme vanavond op televisie

Michel Preud'homme vanavond op televisie

07 maart 2016 12:30 - Club Brugge won afgelopen weekend met 3-0 van STVV en heeft nu twee punten voorsprong op eerste achtervolger AA Gent. Michel Preud’homme hoopt dan ook om straks als leider Play-Off I in te gaan. 

Wie onze coach nog eens langs het veld aan het werk wil zien, moet vanavond afstemmen op RTBF. Preud’homme is namelijk te gast in La Tribune, een Franstalig praatprogramma over voetbal. De uitzending begint om 20u25.

Het programma zal ook via livestream te volgen zijn. Wie vanavond de strijd om de afstandsbediening verliest, kan hier terecht. Vanzelfsprekend zullen wij de belangrijkste elementen uit de aflevering ook op BlauwZwartFans plaatsen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.