Obbi Oulare is het niet eens met huidige situatie bij Watford

Obbi Oulare is het niets eens met huidige situatie bij Watford

03 maart 2016 05:00 - Obbi Oulare ruilde afgelopen zomer Club Brugge voor Premier League-promovendus Watford. Maar veel plezier beleefde de 20-jarige aanvaller nog niet aan die overgang.

Na 28 speeldagen in de Premier League oogt de balans voor Oulare bijzonder mager. Welgeteld 3 minuten stond de jonge spits tussen de lijnen bij Watford. Op 18 januari mocht hij in het slot van de wedstrijd invallen tegen Swansea City (1-0 verlies). Eerder had hij ook al 6 keer op de bank mogen plaatsnemen.

Maar na die ene invalbeurt stond Oulare nooit meer op het wedstrijdblad. Watford-coach Flores gaf eerder al aan dat de ex-spits van Club Brugge nog tijd nodig heeft, maar het geduld van Oulare lijkt stilaan uitgeput. Zo retweette hij heel wat stellingen van fans die vinden dat hij speelkansen moet krijgen.

Oulare wil speelkansen krijgen bij Watford

Afwachten of deze zet van Oulare geapprecieerd zal worden bij Watford en of hij binnenkort effectief meer speelgelegenheid krijgt…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.