OFFICIEEL: Sobota verlaat Club Brugge

OFFICIEEL Sobota verlaat Club Brugge

17 maart 2016 14:45 - Michel Preud’homme beschikt momenteel over een erg ruime kern bij Club Brugge. Bovendien zijn er nog heel wat blauw-zwarte huurlingen. Eén van hen zullen we alleszins niet meer in Club-shirt kunnen bewonderen.

Waldemar Sobota verlaat Club Brugge. Dat heeft de officiële website vandaag bekendgemaakt. De Poolse flankspeler werd in januari 2015 uitgeleend aan St. Pauli en wordt nu dus definitief overgenomen door de Duitse traditieclub.

Sobota kwam in augustus 2013 over van het Poolse Slask Wroclaw, nadat hij in de derde voorronde van de Europa League indruk had gemaakt tegen Club. In Jan Breydel kon Sobota de verwachtingen nooit helemaal inlossen. Hij wist in zijn periode bij blauw-zwart 6 keer de weg naar doel te vinden in 43 wedstrijden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.