OHL plant groots feest bij behoud

OHL plant groots feest bij behoud

11 maart 2016 07:00 - Club Brugge sluit de reguliere competitie af op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Emilio Ferrera en de zijnen moeten een punt pakken tegen blauw-zwart om zeker te zijn van een verlengd verblijf in eerste klasse. Als dat niet lukt, moeten ze hopen op een misstap van Westerlo tegen Waasland-Beveren. 

Als het straks goed afloopt voor de Leuvenaars, belooft het behoud alleszins uitbundig gevierd te worden. De club zal zijn supporters namelijk op tien gratis vaten trakteren als OHL zich weet te redden. Dat meldt Het Belang van Limburg.

John Bostock had deze week last van een griepaanval, maar kon de groepstraining donderdag hervatten. Leandro Trossard, die last heeft van zijn enkel, probeert vanaf vandaag terug mee te trainen met zijn ploegmaats. OHL – Club zal in een uitverkocht stadion afgewerkt worden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.