“Onbegrijpelijk van scheidsrechter Wim Smet”

Onbegrijpelijk van scheidsrechter Wim Smet

01 maart 2016 02:00 - Club Brugge ging afgelopen weekend met 3-2 onderuit in de Cristal Arena. Enkele wedstrijdbepalende beslissingen werden door scheidsrechter Wim Smet wel in het voordeel van Racing Genk gefloten.

Buffel scoorde zondagnamiddag de 2-1 nadat Malinovsky een duidelijke overtreding beging op Denswil. “Bij Club zijn ze terecht ontzet”, opende Raes de debatten in Extra Time.

Degryse is het daarmee eens. “Het is onbegrijpelijk dat scheidsrechter Wim Smet niet floot voor die fout. Hij stond op 5 meter. Club is daar benadeeld”, aldus de analist.

Maar los van de scheidsrechterlijke beslissingen slaagde de thuisploeg er geregeld in om Club onder druk te zetten. “Genk zocht goed diepgang”, verklaart Degryse. “Met Pozuelo en Malinovsky hebbben ze jongens die graag en snel vooruit denken. Bovendien kunnen ze allebei een goeie steekpass geven en was Walsh zondag heel offensief.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.