Oostende vreest voor Club-fans in eigen supportersvakken

Oostende vreest voor Club-fans in eigen supportersvakken

02 maart 2016 07:00 - KV Oostende nam onlangs afscheid van het oude Albertpark en zal straks zijn Play-Off I-wedstrijden afwerken in het Schierveldestadion. Dat brengt op organisatorisch vlak de nodige vraagstukken met zich mee. 

Hoewel er geen grote veiligheidsproblemen verwacht worden, beseft men bij Oostende dat bezoekende supporters straks tickets kunnen kopen in de vakken van de Oostendse fans. Vooral bij het duel tegen Club Brugge wordt daarvoor gevreesd. Blauw-zwart heeft immers een grote achterban in Roeselare. En het bezoekersvak op Schiervelde is met 1.500 plaatsen ongetwijfeld te beperkt.

“Dat probleem heb je in Oostende ook. Als we bijvoorbeeld tegen Lokeren spelen, dan kan iedereen een ticket voor de thuisvakken kopen. Ook iemand die in Lokeren woont. Maar, en dat is een belangrijke nuance: eenmaal in de tribune moet hij zich wel gedragen naar de geplogenheden (gewoonten, nvdr) van het vak. Als hij zich uit als fan van Lokeren of een sjaal draagt, dan kunnen de stewards wel optreden”, klinkt het bij KVO in Sport/Voetbalmagazine.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.