Opnieuw slecht nieuws op komst voor Lestienne? “Niet goedkoop”

Opnieuw slecht nieuws op komst voor Lestienne?

29 maart 2016 03:01 - Het heeft er alle schijn van dat Maxime Lestienne volgend seizoen geen speler meer is van PSV. De ex-flankspeler van Club Brugge begon nochtans sterk aan zijn periode in Eindhoven, maar werd daarna afgeremd door privéproblemen en blessures.

Volgens Voetbal International is de kans groot dat de huurling van Al-Arabi straks andere oorden moet opzoeken. “Pas na het seizoen zal de situatie van Lestienne door de Arabieren opnieuw worden bekeken, en dan nog is huren geen goedkope optie. Maar het belangrijkste is dat zijn aanwezigheid dit seizoen een duidelijke insteek had”, doet technisch directeur Marcel Brands zijn verhaal.

De opvolger van Lestienne zit naar verluidt al in de wachtkamer. “Voor Steven Bergwijn was een overbruggingsjaar nodig. Dat heeft nu ook zijn vruchten afgeworpen. We zijn heel erg te spreken over zijn ontwikkelingen. Hij traint dagelijks mee en laat zich nadrukkelijk zien in de duels van Jong PSV. We verwachten dat hij na de zomer voor zijn kans kan gaan als basisspeler van PSV.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.