Philippe Albert geeft Wilmots raad over Club-speler: “Past in het profiel”

Philippe Albert geeft Wilmots raad over Club-speler: "Past in het profiel"

31 maart 2016 10:29 - Club Brugge heeft met Bjorn Engels en Thomas Meunier twee spelers die stiekem mogen dromen van het EK in Frankrijk. Ex-Rode Duivel Philippe Albert analyseert de kansen van onze rechtsachter.

“Als ik zeg dat de afwezigen punten scoorden, dan geldt dat niet alleen voor Kompany, Vertonghen en Alderweireld”, vertelt Albert na het 2-1-verlies tegen Portugal. “Het is ook het geval voor Meunier. Door de prestatie van Gillet komt hij weer helemaal in beeld voor een plaats bij de 23 voor het EK. Marc Wilmots heeft graag offensieve backs en Meunier past helemaal in dat profiel. Als hij erin slaagt goeie Play-Offs te spelen, dan zie ik hem meegaan naar het EK.”

“Ook Jordan Lukaku heeft goeie punten gescoord met zijn invalbeurt tegen Portugal. Net als Meunier is hij een aanvallend ingestelde flankverdediger, dus ook voor hem zie ik mogelijkheden voor het EK. Maar de grote les is wel dat we iedereen klaar zullen moeten hebben voor de start van het toernooi. Alleen als dat het geval is, kunnen we echt competitief zijn in Frankrijk”, besluit Albert in HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.