Preud’homme beoordeelt prestatie van Coopman

Preud'homme beoordeelt prestatie van Coopman

06 maart 2016 02:00 - Club Brugge won zaterdagavond met 3-0 van STVV en hoopt straks als leider Play-Off I in te gaan. Sander Coopman stond bij blauw-zwart voor de tweede keer op rij in de basis.

“Het is gevaarlijk om vlug conclusies te trekken over jonge spelers”, vertelt Preud’homme enigszins voorzichtig op de officiële website. “Maar ik denk dat Coopman de kwaliteiten heeft om ooit titularis van Club Brugge te worden. Maar misschien is het nu nog te vroeg”, oordeelt de Brugse coach.

Zo moet de 20-jarige Cooopman volgens de Luikenaar nog stappen zetten vooraleer hij helemaal klaar is voor een basisplaats. “Je mag hem nu niet vragen om de ploeg op zijn eentje te dragen. Maar hij heeft zeker toekomst. Als flankaanvaller, maar eventueel ook op de tien of de acht”, besluit Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.