Preud’homme bijt van zich af: “Denk je dat ik dat niet uitprobeer op training?”

Preud'homme bijt van zich af Denk je dat ik dat niet uitprobeer op training

07 maart 2016 21:00 - Het was al even geleden, maar maandagavond was Michel Preud’homme na 2 jaar nog eens te gast in het Franstalige voetbalprogramma La Tribune. Daarin was de Brugse coach opvallend open en ging hij onder meer in discussie met Nordin Jbari.

Vooral in het begin van het seizoen was er veel kritiek op het geleverde spel van blauw-zwart. Dat vond de Brugse coach soms moeilijk om te slikken. “We staan nu eerste in de reguliere competitie. Maar de kritiek was zwaar. Wij hadden een plan om er te geraken en we staan nu waar we staan. Nu willen we alles, want we hebben nog altijd niks in handen.”

Daarna ging Preud’homme in discussie met ex-speler Nordin Jbari. “Ik hoor hem zeggen: ‘zet die eens daar of daar’. Denk je dat ik dat niet uitprobeer op training? Als het niet werkt, moet je daar niet mee doorgaan. Maar iedereen heeft blijkbaar zijn mening.”

Jbari haalde bijvoorbeeld aan dat Preud’homme Jelle Vossen geen plezier deed met hem op de flank te zetten. “Hij speelde niet op de flank. Hij speelde in steun van de spits”, pareert de Luikenaar. “Diaby zet ik soms op de flank omdat hij dat kan. Ik vraag gewoon een minimum aan respect voor mijn job.” Preud’homme pleitte ook voor meer respect voor trainers van topploegen in de JPL.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.