Preud’homme: “Daar spreek ik me nu nog niet over uit”

Preud'homme Daar spreek ik me nu nog niet over uit

13 maart 2016 20:50 - Club Brugge won zondag een zenuwslopende wedstrijd op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Vossen zorgde voor het enige doelpunt in de wedstrijd. Michel Preud’homme reageert.

“Het was zoals verwacht een moeilijke avond”, opent de Brugse coach bij Sporza. “Het was niet onze beste wedstrijd, maar behalve op het einde hebben we volwassen gespeeld.”

“Voor het tweede jaar op rij eindigen we eerste in de reguliere competitie en spelen we de bekerfinale. Dat is niet slecht. Bovendien spelen we al zeker Europees, want je weet nooit wat er nog kan gebeuren”, beseft de Luikenaar.

“Of Club nu resoluut voor de dubbel gaat? Daar spreek ik me nog niet over uit, dat moet allemaal nog gespeeld worden. Ik wil ook niet kiezen, want je moet alles voluit spelen. We zien wel wat er komt.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.