Preud’homme: “Dag en nacht werken, maar dan zo afgemaakt worden…”

Preud'homme Dag en nacht werken, maar dan zo afgemaakt worden...

07 maart 2016 21:00 - Het was al even geleden, maar maandagavond was Michel Preud’homme na 2 jaar nog eens te gast in het Franstalige voetbalprogramma La Tribune. Daarin was de Brugse coach opvallend open en kwam hij onder meer op voor enkele collega-trainers in de Jupiler Pro League.

“Vroeger ging het over de prestaties op het veld en probeerde men positieve verhalen te brengen”, vertelt Preud’homme. “Maar tegenwoordig wacht de media op een misstap van een speler of coach. Er is nu altijd en overal kritiek. Al besef ik dat je daar in het voetbal mee moet leren leven.”

“De ene week ben je de held, de andere week ben je niemand. Op twee weken verandert alles. Anderlecht kwalificeerde zich tegen Olympiakos en een week later zijn ze blijkbaar niks meer waard”, gaat de Luikenaar verder. “Ik vraag gewoon een minimum aan respect. Mensen als Hasi, Vanhaezebrouck, Dury, ikzelf,… Wij werken dag en nacht. Maar om dan zo afgemaakt te worden…” Preud’homme ging ook in discussie met ex-speler Nordin Jbari.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.